Családmorzsák

Vásárlós hétvége

Szombaton a szépséges esős időnek köszönhetően, nem igazán vágytunk a szabadba, ezért aztán elmentünk vásárolni, ami a fiúkkal nem a legkedvencebb programunk 🙂 , de most kétségkívül szükséges volt 🙂 . Gyorsan összedobtam az ebédet és nekiindultunk, bár Máté végül itthon maradt, amit nem csodáltam, ő az aki menekül a boltok elől… Pedig neki is igencsak kellett pár dolog, de megvettük nélküle, nem is lett jó rá, úgyhogy még egy köröm van vissza az üzletbe.

Hármasban Apuci, Toma és én először megcéloztuk az Aldit, ahol színes nyomtatót néztünk ki magunknak, de már réges-régen elfogyott az akciós áru, csak mi azt nem tudtuk, hogy csütörtöktől ment a dolog, így aztán híre-hamva sem volt a gépnek természetesen. Gyorsan átmentünk aztán a szakadó esőben a ruhaüzletbe, elsősorban a fiúkat céloztuk meg, Tomának nadrágok kellettek nagyon, meg alsónacik és zoknik, Máténak, felsők, pólók és ugyancsak zoknik. Aztán siettünk haza, mert a fiú csapat délután fodrászhoz ment, úgyhogy egy gyors ebéd után mentek is és megszépültek :). A délutánunk a földrajz munkafüzettel telt és némi olvasással meg játékkal, de valahogy nagyon gyorsan elszaladt az egész nap, a fodrász után főleg.

Vasárnap a Kockajáték Kiállítást gondoltam ki Tomának, de mivel annyira tüsszögött már délelőtt és csak befelé ment a náthába egész nap, ezt az ötletet elnapoltam és inkább főztünk, közben pedig segítettem Máténak tanulni. Délután pedig nagyon jót játszottunk a Csúcsforgalom társassal, Toma szerintem nagyon ügyes ebben, különböző erősségi fokozatok vannak benne, a fagyis kocsit kell kiszabadítani a dugóból (már eleve testhezálló a dolog, hiszen imádja a fagyit 🙂 ). Még Máté is kedvet kapott hozzá, így neki a legnehezebb fokozatot raktuk fel a táblára, és tényleg jókat szórakoztunk a játékkal elég sokáig 🙂 . 

Mindent összevetve jó kis hétvége volt ez, olyan mindenfélés, semmi különös, de jó 🙂 !

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!