Családmorzsák

Balatonon – alsóörsi strand, Tihany

Kánikulában indultunk neki a Balatonnak és amikor leértünk Aligára, az elsők között az járt a fejünkben, hogy fürdenünk kell 🙂 ! A szálloda egy ősfás parkban terül el és több épületből áll, nyilván azért álltak rá a retro hangulatra, mert így nem kell annyit költeni csillivilli felújításra, de én most ezt egyáltalán nem bántam, sőt… Tovább »

Megjöttünk

Nagyon jól éreztük magunkat ebben az egy hétben, azt hiszem elmondható, hogy az utóbbi évek legjobb nyaralása volt ez a mostani 🙂 ! Sokat fürödtünk a Balcsiban, vízibicikliztünk, kirándultunk többször, hajóztunk, boboztunk, sok rejtvényt megfejtettünk, társasoztunk, a fiúk flippereztek 🙂 , én meg addig és azon kívül is rengeteget olvastam végre 🙂 …  Volt kánikulánk,… Tovább »

Balatoni szülinapozás

Kicsit tartottam tőle, de a legjobban sikerült nap lett a nyaralás alatt Toma szülinapja, sőt, talán az eddigi, itthoni ünneplések közül is kiemelkedik. Mondjuk pontosan azért lett jó, ami eredetileg a hátránya lett volna: mégpedig, hogy nem otthon tartottuk meg. De pont emiatt, volt idő egész nap együtt lenni felhőtlenül, oda mentünk, ahová Toma vágyott… Tovább »

Siófoki nyaralás

Ami talán a legrövidebb volt az eddigi összes között, elméletileg 5 napra mentünk, de az utazást és a majd elmesélt egyebeket leszámítva 🙂 , 3 napot töltöttünk Siófokon. Az viszont tényleg szuper volt, unatkozni sem maradt időnk (na jó, ez csak amolyan fekete humor volt 🙂 ), főleg annak fényében, ahogy indultunk… Na azért, azt… Tovább »

Hazaértünk

Még tegnap este megérkeztünk, ahogy már borítékolható volt, nem tudtunk végig maradni a Balatonon, a Családfő tegnapi munkaügye miatt (ami gyorsabban lerendeződött, mint képzeltük, mára mára nyoma sem maradt…). Összegezve rövid nyaralásunkat jó volt, sűrű és velős, és nem volt mentes az izgalmaktól sem. Hazaérni is jó volt a tiszta lakásba, amit – meglepve tapasztaltunk… Tovább »

Nyaralás előtt

Semmire sem volt időm hétvégén, mert mindenfélével foglalkoztam, csak a készülődéssel nem 🙂 . Hajráztam rendesen, mert be akartam fejezni, amit elterveztem a benti-kinti elmaradásokkal kapcsolatban. Azt nem mondom, hogy sikerült minden, de a java része igen, így majdnem elégedett vagyok. Most olyan szép rend és tisztaság van, hogy komolyan kedvem lenne itthon maradni 🙂… Tovább »

Balatonon – vízicsúszda, vonatozás, bobozás

Azért elosztottuk két napra ezt a pár dolgot szerencsére 🙂 . Szerdán unokatesómmal és Istivel beszéltünk meg egy közös strandolást Alsóörsön, már csak azért is, mert ők is azt a strandot szeretik a környéken. Az ő családjukból ők ketten voltak azon a héten mobilok, ráadásul csak aznap értek rá, mert két napra elutaztak a kint… Tovább »

Balatoni költözködés

Kedden Füredről Balatonkenesére költöztünk át. Ez az egész nem így volt tervezve korábban, eredetileg Füredről már hétfőn Siófokra mentünk volna, abba a házba, amit tavaly pár napra kibéreltünk az egyik ismerősünktől, de azt váratlanul októberig kivették, így új szállás után kellett néznünk. Mindezzel akkor szembesültünk, amikor Toma szülinapja előtt egy nappal éppen a két torta… Tovább »

Balatonfüreden

Szombaton estefelé végre elkezdődhetett a nyaralás. Egy régi jó barátunk házába mentünk, aki már legalább 10 éve hívott minket magához, de eddig minden évben azt mondtuk, hogy majd legközelebb 🙂 , szóval ennek most jött el az ideje. Nagyon jól éreztük magunkat nála, a ház egyik részében mi lakhattunk, ő már egyedül él jó ideje… Tovább »

Indulunk nyaralni…

…miután a fél házat bepakoltuk 🙂 … Rövidesen már Balatonfüreden leszünk, egy régi ismerősünk házában, kedden megyünk át Balatonkenesére, akkortól sikerült szállást találnunk, mindkettő önellátós, ezért a fél konyha is lejön velünk 🙂 … A kertet és Cimbi cicánkat szomszédasszonyom gondjaira bíztuk, remélem cicusunk nem megy világgá, ilyen sokáig még nem voltunk távol, amióta nálunk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!