Családmorzsák

Kerti bulis, készülődős hétvége

Ez a hétvégénk eléggé zsufisra sikeredett, ugyanis szombaton az unokatesóm szülinapjára voltunk hivatalosak. Mivel magánéleti változás és sajnos betegség miatt is elég nehéz, erőt próbáló helyzetben van, különös jelentősége volt ennek a köszöntős bulinak… Sokan voltunk és mindenki vitt salátát és süteményt, természetesen én is bevállaltam a magam részét 🙂 . Ajándéknak névre szóló levendulás,… Tovább »

Strand és mozi

Persze nem egy nap alatt volt, hanem pont egymás után 🙂  . Egyébként mi úgy strandolunk, hogy amikor eltervezzük az egyik kis barát Dominik anyukájával, hogy megyünk, előző este (még szerencsére) kiderül a FB-on, hogy ahová mennénk, ott az egyik olyan medence, amiben sokszor pancsolunk, az le van zárva, a kicsi már nem elég Tomának, így… Tovább »

Hajózva, metrózva, villamosozva

Éppen a napokban olvastam az egyik kedvenc gyerekprogram ajánló oldalamon 10 ingyenes nyári programról, amiknek jólesően állapítottam meg, hogy a nagy részét mi már évek óta gyakoroljuk 🙂 . Ebből is az egyik fő kedvenc a BKK hajózás, ami tavasztól őszig nálunk nagy sláger. Bár nekem nem ingyenes (de Tomának még igen), mint azt az… Tovább »

Horgásztavas, játszóházas hétvége

Ez a hétvége eléggé aktívra sikeredett, kezdve a szombat délelőttel, amikor a fiúk, még a beteg nagy is, elzarándokoltak a fodrászhoz, mert annyira nagy volt már a hajuk, hogy azt nem lehetett elviselni 🙂 ! Én addig itthon krumplilevest főztem és palacsintát sütöttem, aztán ebéd és egy rövid szusszanás után, Apuci, Toma és én, elindultunk… Tovább »

Mozgalmas hétfő

A tegnapi nap olyan jövős-menősre sikeredett, sok mindennel megtűzdelve. Ott kezdődött, hogy reggel miután bevittem Tomát az oviba, elmentem bevásárolni magamnak 🙂 (jó érzés volt, meg kell hagyni 🙂 ). Ilyenkor tavasz végén menetrendszerűen rám jön ez a dolog és, hogy utána gondolva tudom az is benne van, hogy másfél hét múlva Legkisebbünk megkezdi a… Tovább »

Repülős nyílt nap

Az ovink közelében van egy repülő és autószerelő szakközépiskola, ott tartottak nyílt napot pénteken a szakmák éjszakája keretében. Este 6-tól nyílt ki a kapu, azon a helyen, ami mellett általában elautózunk, amikor Budapest belvárosa felé vesszük az irányt, és persze Toma mindig tágra nyílt szemekkel nézi az összes repcsit 🙂 . Domiékkal mentünk ismét és azt… Tovább »

Pónifarm

Még a húsvéti ünnepek alatt, nagypénteken jártunk ott Tomával és a Kalózhajós játszótéren még tavaly szerzett barátjával, Dominikkal és az anyukájával. Ez volt az a nap, amikor a család másik fele horgászni ment, mi meg gondoltuk kipróbáljuk a Pónifarmot, ami Taksonyban van, hozzánk elég közel, arrafelé, amerre lovagolni jártunk (és lehet, hogy még fogunk is,… Tovább »

Húsvét

Összegezve volt ebben a pár napban mindenféle dolog, ami széppé tesz egy ünnepet. Készülgettünk rá már napokkal korábban, de azért ki is mozdultunk, sütöttünk-főztünk és hétfőn hozzánk is jöttek, meg persze a fiúk is mentek locsolkodni. A péntek az külön programos nap volt, mi Tomával és Domi barátjáékkal a Póni Farmra mentünk, Apa és Máté… Tovább »

Szünetes

Fúúúú, nagyon élvezzük a suli és ovi nélküliséget:) ! Kicsit ráérősek vagyunk, én mondjuk takarítok, meg készítgetünk Tomával ezt-azt, Máté meg meccsre ment szerdán, csütörtökön itthon voltunk, tegnap meg pecázni mentek a Családfővel többed magukkal egész napra. Így pénteken Toma maradt velem, ezért a játszótéren összeszedett kis barátjával programot szerveztünk, a Póni Farmra mentünk, ami… Tovább »

Új barátos, pecás hétvége

A tervezettel ellentétben ezen a hétvégén se nem mostam ablakot, se nem kerteztem és egyéb fontos dolgokat sem végeztem el, nagyjából csak az aktuális ennivalók készültek el, ugyanis Toma társasági életét egyengettem 🙂 . Mostanában valahogy gyűjti a barátokat maga köré, és eddig mindig nagy szívfájdalmam volt, hogy itt a közvetlen környezetünkben nincs senki korban… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!