Családmorzsák

Repülős nyílt nap

Az ovink közelében van egy repülő és autószerelő szakközépiskola, ott tartottak nyílt napot pénteken a szakmák éjszakája keretében. Este 6-tól nyílt ki a kapu, azon a helyen, ami mellett általában elautózunk, amikor Budapest belvárosa felé vesszük az irányt, és persze Toma mindig tágra nyílt szemekkel nézi az összes repcsit 🙂 . Domiékkal mentünk ismét és azt… Tovább »

Pónifarm

Még a húsvéti ünnepek alatt, nagypénteken jártunk ott Tomával és a Kalózhajós játszótéren még tavaly szerzett barátjával, Dominikkal és az anyukájával. Ez volt az a nap, amikor a család másik fele horgászni ment, mi meg gondoltuk kipróbáljuk a Pónifarmot, ami Taksonyban van, hozzánk elég közel, arrafelé, amerre lovagolni jártunk (és lehet, hogy még fogunk is,… Tovább »

Húsvét

Összegezve volt ebben a pár napban mindenféle dolog, ami széppé tesz egy ünnepet. Készülgettünk rá már napokkal korábban, de azért ki is mozdultunk, sütöttünk-főztünk és hétfőn hozzánk is jöttek, meg persze a fiúk is mentek locsolkodni. A péntek az külön programos nap volt, mi Tomával és Domi barátjáékkal a Póni Farmra mentünk, Apa és Máté… Tovább »

Szünetes

Fúúúú, nagyon élvezzük a suli és ovi nélküliséget:) ! Kicsit ráérősek vagyunk, én mondjuk takarítok, meg készítgetünk Tomával ezt-azt, Máté meg meccsre ment szerdán, csütörtökön itthon voltunk, tegnap meg pecázni mentek a Családfővel többed magukkal egész napra. Így pénteken Toma maradt velem, ezért a játszótéren összeszedett kis barátjával programot szerveztünk, a Póni Farmra mentünk, ami… Tovább »

Új barátos, pecás hétvége

A tervezettel ellentétben ezen a hétvégén se nem mostam ablakot, se nem kerteztem és egyéb fontos dolgokat sem végeztem el, nagyjából csak az aktuális ennivalók készültek el, ugyanis Toma társasági életét egyengettem 🙂 . Mostanában valahogy gyűjti a barátokat maga köré, és eddig mindig nagy szívfájdalmam volt, hogy itt a közvetlen környezetünkben nincs senki korban… Tovább »

Ünnepi, ovis mini-túra

Ez még kedden történt, amikor az oviból több csoport, köztük a miénk is, saját készítésű papírvirágokkal koszorúzta meg a kerületi Petőfi szobrot. Mivel lehetett kísérőként menni, Nóri anyukájával vállalkoztunk rá, ami aztán láthatóan nagyon jól jött, mert tőlünk csak Julcsi néni és az új dadusunk (akivel legalább megismerkedtem egy picit, pár napja érkezett hozzánk, egész… Tovább »

Szőkenősen…

…éreztem magam, ráadásul barnán tegnap a Lidlben 🙂 . Ugyanis sietve elrongyoltunk Tomával az üzletben, mert láttam az újságban, hogy jó kis futónadrágokat árulnak mondanom sem kell potom pénzért (már ráadásul vettem ott ilyet és nagyon bevált, de már sajna el lett használva…). Legkisebbünk ugyan már jobban volt, de még azért nem volt önmaga, azzal… Tovább »

A múlt hétvégéről…

Ami azért egész jó volt, két betegség között 🙂 . Nem történtek nagy dolgok, de mindig történt valami, így sajnos vészesen gyorsan el is szaladt az egész. Kezdődött még a péntek délutáni sulis farsanggal, amire mentünk mindannyian, és addigra Legkisebbünk is felgyógyult. Közben hazaértek Beniék Angliából, így szombatra nem volt kérdés, hogy mit csinálunk 🙂… Tovább »

Játszóházas, nyugis hétvége

Valahogy ez a szombat-vasárnap nyugisan telt, de ez volt benne a jó. Végre Máté is fellélegzett, nem kellett több tantárgyból rengeteget készülnie, elég volt csak három féléből 🙂 , amik eloszlanak hétfőre és keddre. Szombaton nem is csináltunk nagy dolgokat, én megsütöttem az idei farsangi szezon első tetemes adag szalagos fánkját, amit odáig fajultunk, hogy… Tovább »

Mindenfélés

Nem is tudom, hogy vagyok mostanság, de azt gondoltam az ünnepek után majd egyből összeszedetten és terv szerint teszem a dolgom és egyből a konyha nagytakarításával kezdem szinte az évet, de abból a nagyon alapos, szortírozós, mindent lepucolós fajtából (mert ez kimaradt karácsony előtt, igaz, hogy csak ez, mert ahogy én szerettem volna megcsinálni, arra… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!