Családmorzsák

Vízilabda meccs és Margitsziget

Szerdán volt az az omimnózus napunk, amikor jegyünk volt a Magyarország-Olaszország  vízilabda meccsre. A jegy fél 6-tól szólt, és még szerencse, hogy nem indultunk el itthonról kettő körül és Máté rávilágított, hogy a mérkőzés csak este 20 órától lesz 🙂 . Toma nyilván nem bírta volna a sok meccs nézést és pont a lényegre fáradt… Tovább »

Balatonon – alsóörsi strand, Tihany

Kánikulában indultunk neki a Balatonnak és amikor leértünk Aligára, az elsők között az járt a fejünkben, hogy fürdenünk kell 🙂 ! A szálloda egy ősfás parkban terül el és több épületből áll, nyilván azért álltak rá a retro hangulatra, mert így nem kell annyit költeni csillivilli felújításra, de én most ezt egyáltalán nem bántam, sőt… Tovább »

Megjöttünk

Nagyon jól éreztük magunkat ebben az egy hétben, azt hiszem elmondható, hogy az utóbbi évek legjobb nyaralása volt ez a mostani 🙂 ! Sokat fürödtünk a Balcsiban, vízibicikliztünk, kirándultunk többször, hajóztunk, boboztunk, sok rejtvényt megfejtettünk, társasoztunk, a fiúk flippereztek 🙂 , én meg addig és azon kívül is rengeteget olvastam végre 🙂 …  Volt kánikulánk,… Tovább »

Kerti bulis, készülődős hétvége

Ez a hétvégénk eléggé zsufisra sikeredett, ugyanis szombaton az unokatesóm szülinapjára voltunk hivatalosak. Mivel magánéleti változás és sajnos betegség miatt is elég nehéz, erőt próbáló helyzetben van, különös jelentősége volt ennek a köszöntős bulinak… Sokan voltunk és mindenki vitt salátát és süteményt, természetesen én is bevállaltam a magam részét 🙂 . Ajándéknak névre szóló levendulás,… Tovább »

Rövidek

Amióta szünet van, azóta valahogy picit fordítottan élünk: hét közben állandóan programozunk, hétvégén meg nagyrészt itthon vagyunk, kertezünk és hasonlók. Az én közérzetemen sokat lendített, hogy tegnap a főzés, mosás és egyéb kötelezők mellett, végigtakarítottam a lakás alsó felét. még nem vagyok kész teljesen, de jelentősen jobb az itthoni életérzésem, rengeteg porcicától szabadultam meg és… Tovább »

Utálatos hétfő

Mert volt ezen a hétfőn mindenféle dolog kéremszépen, aminek nem kellett volna, hogy legyen! Tegnap takarítós, pakolós és készülődős napunk volt, ugyanis Máté ma elutazott a szokásos nyári kis rokonlátogatására Veszprémbe. Késő délutánig nem is történtek nagy dolgok erre felénk, sőt, még büszkék is voltunk magunkra, mert kiszortíroztuk Máté szekrényéből az ezer éves kinőtt cuccait…. Tovább »

Pecás, buszos nap…

…volt a pénteki, de azt mindenképpen leszögezhetjük, hogy nagyon szép nyári napunk volt! Történt ugyanis, hogy pénteken horgászni készült Máté és a Családfő kettesben, egyrészt Legnagyobbunk jó bizije miatt, mert ez lett neki beígérve jutalomként, másrészt mert szegény Máté tényleg alig jutott el tavasszal egy jót pecázni, általában valami fontos tanulnivalóba ütközött a dolog. Viszont péntek… Tovább »

Verdák 3 – a nagy kedvenc

Kétség nem fért hozzá, hogy az elsők között leszünk, akik megnézik 🙂 , ugyanis már az első és második rész is nagy kedvence volt Tomának (az első még annak idején Máténak is 🙂 ). Így olyan két hónapja, amikor feltűnt, hogy lesz folytatása a filmnek, várta Legkisebbünk a bemutatót, jó egy hete visszaszámolt rendületlenül. Péntek… Tovább »

Rövidek, nem túl röviden…

Ha valaki azt hinné, hogy mi az utóbbi években “normálisan” megyünk nyaralni, akkor csak szólok, hogy ez egyáltalán nem így van 🙂 … Tavaly is volt mindenféle bonyodalom már a szervezésnél, meg az elindulásnál és még amikor ott voltunk akkor is akadtak dolgok. Eleve nehéz ügy Apuciból épkézláb időpontot kiimádkozni, hogy mikor is lenne jó… Tovább »

Betegséges

Tegnap estére belázasodott Toma. Teljes meglepetés volt a dolog, ugyanis minden előjel nélkül jött az egész, jókedvű, ugrabugrálós volt tegnap is, és azelőtt is. Egyébként már kedden kitört neki a nyári szünet, elmentünk a doktor néninkhez, aki ott tudtuk meg , hogy szabin van éppen, úgyhogy egy másik doktornő helyettesíti, aki szerint akkor nem volt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!