Családmorzsák

Hétvége, hétkezdet

Úgy látszik mostanában hajlamos vagyok a tömörítésre, és főleg hétvége után, kb. két hete nagyon hasonló bejegyzés címem volt 🙂 . Pedig annyira sűrű napjaink nem voltak, a szombat elment a sütés-főzéssel és ilyen házias dolgokkal. Mondjuk ennek célja volt, mert gondoltam én, hogy majd másnap jól elmegyünk egy kicsit barangolni egy picit, de ebből nem… Tovább »

Télies “hétkezdet”

A reggel szenzációja tagadhatatlanul a havas eső volt nálunk… Toma kiáltott fel először, hogy havazik 🙂 , és tényleg (vááá 🙂 ) ! Aztán elhúztuk a függönyt a terasz ajtónál és Legkisebbünk hosszasan szemlélte, a tényleg nem mindennapi időt. Hát, nekem meg az járt a fejemben, hogy milyen jó, hogy túl sok minden nem történt… Tovább »

Húsvét

Összegezve volt ebben a pár napban mindenféle dolog, ami széppé tesz egy ünnepet. Készülgettünk rá már napokkal korábban, de azért ki is mozdultunk, sütöttünk-főztünk és hétfőn hozzánk is jöttek, meg persze a fiúk is mentek locsolkodni. A péntek az külön programos nap volt, mi Tomával és Domi barátjáékkal a Póni Farmra mentünk, Apa és Máté… Tovább »

Szünetes

Fúúúú, nagyon élvezzük a suli és ovi nélküliséget:) ! Kicsit ráérősek vagyunk, én mondjuk takarítok, meg készítgetünk Tomával ezt-azt, Máté meg meccsre ment szerdán, csütörtökön itthon voltunk, tegnap meg pecázni mentek a Családfővel többed magukkal egész napra. Így pénteken Toma maradt velem, ezért a játszótéren összeszedett kis barátjával programot szerveztünk, a Póni Farmra mentünk, ami… Tovább »

Hétköznapiságok

Ahogy mindenki intézményesült, vagyis Toma is az ovit koptatja hétfőtől 🙂 , egyből nehezen találom meg az időt, amikor ide írok… Nem mintha könnyebb lenne, ha itthon van Legkisebbünk, de akkor valahogy tervezhetőbb a dolog. Végre Toma megint jól érzi magát az oviban, minden nap új barátra tesz szert saját bevallása szerint 🙂 , még… Tovább »

Ilyen-olyan…

Hát kérem, volt egy kis adásszünet a Caféblogokon az elmúlt két napban, ugyanis technikai okokból nem voltak elérhetőek a felületek… Először csak meglepődtem, hogy jó másfél napig írtam (persze időhiány miatt részletekben) ezt a mostani bejegyzést, aztán amikor tegnap végre befejeztem, teljesen elérhetetlen lett minden 🙂 . Később viszont már estefelé, egy kicsit aggódva figyeltem… Tovább »

Vásárlós hétvége

Szombaton a szépséges esős időnek köszönhetően, nem igazán vágytunk a szabadba, ezért aztán elmentünk vásárolni, ami a fiúkkal nem a legkedvencebb programunk 🙂 , de most kétségkívül szükséges volt 🙂 . Gyorsan összedobtam az ebédet és nekiindultunk, bár Máté végül itthon maradt, amit nem csodáltam, ő az aki menekül a boltok elől… Pedig neki is… Tovább »

Hétköznapi

Ilyen volt az elmúlt két napunk, bár unalmas az nem volt (mondjuk általában ez nem jellemző egyik napunkra sem 🙂 ). A csütörtök volt a mozgalmasabb, legalábbis nekem mindenképpen, mivel reggel a szerelőhöz ment a kocsim (már megint), aminek ismételten története van. Ugyanis múlt héten volt vizsgán Apuci jóvoltából és jól el is csodálkoztam, hogy… Tovább »

Medveparkban

Gondoltunk egyet március 15-én és kihasználva a pihenőnapot, teljesen ünnephez illően 🙂 , elautóztunk a veresegyházi Medveotthonba. Mondjuk nincs éppen a szomszédunkban, pont az ellentétes irányban található, mint ahol lakunk, de ez az egy szem nap valahogy úgy lógott a levegőben, pont alkalmas volt ilyesmire szerintem – nem mindenki így gondolta a családból 🙂 …… Tovább »

Hétvégi zsongás

Talán végre kezdünk kibújni a csigaházunkból és visszatérünk lassacskán saját magunkhoz 🙂 . Legalábbis a hétvégén elkezdődött valami, mert ezen a télen kicsit kifordulva önmagunkból olyan téli álom félét aludtunk 🙂 , ugyanis mi ennél sokkal jövősebbek-menősebbek vagyunk, mint amit most produkáltunk. Jó, az is igaz, hogy nagyon belejátszottak a betegségek, meg egyéb macerák még… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!