Családmorzsák

Itthon nyaralunk

Teljes erővel nyár van, nagyjából most ezt érzem itthon szinte minden pillanatban és borzasztóan élvezem vagy inkább élvezzük! Hétfőn megyünk nyaralni, de én most annyira jól érzem magam a mi kis otthonunkban, hogy szerintem ellenék egész nyáron így, hogy kisebb-nagyobb kirándulásokat teszünk, itthon vagyunk, a kávémmal kivonulva a kertbe könyvet olvashatok 🙂 , fagyizunk, kukoricát… Tovább »

Mindenféle

Kicsit furcsa, hogy vakáció van holnaptól, mi meg már egy hete élvezzük kábé, de mégsem volt meg az a felhőtlen, kirobbanó érzés valahogy akkor sem, mint ami szokott lenni ettől… Inkább csak a megkönnyebbülést és a hitetlenkedést éreztük, hogy nahát, nem kell semmire sem készülni, figyelni, nem kell semmin túlesni. Nyilván ebben benne van persze… Tovább »

Itthoni “nyáriságok”

Hozzáteszem, hogy szigorúan medencézés és fagyi nélkül 🙂 (amik már csak a habok lesznek a tortán), mert ez a kis gyógyuló szakaszunk volt ezen a héten, olyan szerda-csütörtök tájékában. Viszont már teljes nyári hangulata volt mindennek, megvolt a ráérősség (általában kora délutáni szakaszban, bevásárlás vagy intézendők után és Máté hazajövetele előtt 🙂 ), a csak… Tovább »

Pénteki mindenféle

Ma itthon vagyunk, Toma nem ment oviba, szabadnapot adtam neki, amitől nagyon boldog 🙂 . Mátéék sportág választóra mentek délelőtt, nekik sincs tanulás, este pedig sport és mozi éjszaka lesz a suliban, úgyhogy nem alszik itthon Legnagyobbunk. Azt terveztem, hogy ma közlekedhetnénk egyet Legkisebbünkkel, mert azt már olyan régen csináltuk és úgy szereti, de sajnos… Tovább »

Mozgalmas hétfő

A tegnapi nap olyan jövős-menősre sikeredett, sok mindennel megtűzdelve. Ott kezdődött, hogy reggel miután bevittem Tomát az oviba, elmentem bevásárolni magamnak 🙂 (jó érzés volt, meg kell hagyni 🙂 ). Ilyenkor tavasz végén menetrendszerűen rám jön ez a dolog és, hogy utána gondolva tudom az is benne van, hogy másfél hét múlva Legkisebbünk megkezdi a… Tovább »

Jövős-menős

Nem volt vészes ez a lótifutizás, de ezen a héten minden napra jutott valami apróság. Valahogy, amikor tanulni is kell Máténak (nekem meg néha vele), nincs ennyi idő mindenre, pedig tornára, játszóházi foglalkozásra akkor is járunk… Szerintem az gyorsított fel mindent, hogy mindig bejött valami más is a többi mellé, például szerdán bemutattuk a Delacato… Tovább »

Csak ha sietünk…

…fordulhat elő, hogy a tegnap megkezdett hagyományt folytatva, Julcsi néni csupa kedvességből, a hiteltörlesztését ma is velem megbeszélő dadus, a volt óvónénink érdeklődve és egy kedves ismerős néni, aki sok kerti virágot adott nekem tavaly is – megállít beszélgetni 🙂 … …történhet meg, hogy mindeközben Toma többször duzzogva megsértődik, mert csak huszadik nekifutásra tudja végigmondani,… Tovább »

Télikék

Ezek az utolsó téli fotók most már, legközelebb tavasziak jönnek 🙂 , de a régi telefonomból most került elő pár darab, még december elejéről. Akkor olyan kis zúzmarás csodavilág vett minket körül 🙂 … Pá-pá tél…, bár annyira azért nem szomorkodom miattad 🙂 …... Tovább »

Mostanában

Szaladnak a napok, de valami nagyon gyorsan, már kábé keddtől szeretnék ide írni, de valahogy elmegy az idő mindig. Toma itthon marad a héten, tegnapelőtt járt nálunk a doktor néni, már csak hőemelkedése volt akkor, de piros a torka, meghallgatta a tüdejét, szerencsére nem hallott semmit. Javasolta, hogy maradjon itthon a héten, ennek alátámasztásaként estére… Tovább »

Minimál havazás

Végre, tegnap legalább láttunk egy kis havat, meg persze nem csak nézegettük, hanem jó sokáig hancúroztunk is benne, már amennyire abban a mennyiségben lehetett 🙂 … (azt meg inkább hagyjuk, hogy most hogy néz ki minden itt nálunk, na meg mennyire csúszik…) Kérdés nem fért hozzá, hogy délelőtt kint kell lennünk, és mindenféle hógolyózás, szánkózás… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!