Családmorzsák

Vegyes

A reggelünk sietősen telt, Tomának muszáj volt 8-ra beérnie az oviba, ami önmagában nem gond, de mindezt egy ráérős kamasszal megtűzdelve, aki még háromnegyed 8-kor is azt mondogatja, hogy ne izguljak, nem késünk el 🙂 , na úgy már igen! Hiába mondtam, hogy most miatta nem is aggódom (náluk fél 9-kor kezdődik a tanítás, 8-tól beszélgető… Tovább »

Hétvége és hét eleje

Enyhén szólva elsodródtam, és nem is igazán itthoni teendőkkel, van itt mindenféle dolog mindig, amit meg meg akarok csinálni, az meg nem halad, sajnos… A hétvégénk úgy telt, ahogy sejthető volt, viszont lett cipője a fiúknak, Apuci jóvoltából, aki elment és vett nekik, közben meg telón átküldte a képeket, hogy miből válogathatnak 🙂 . Máté… Tovább »

Újabb hétköznapiságok

Tegnap Toma szabin volt itthon 🙂 , ugyanis kedden nagyon sokat köhögött délután, olyan szárazon, de tényleg megállás nélkül, amin csak az inhaláló volt képes változtatni, ráadásul el is aludt, amit egyáltalán nem szokott, este pedig nyűgös volt és még mindig köhögős, úgyhogy adtam neki egy szabadnapot, majd meglátjuk mi lesz felkiáltással. Nagyon örült neki,… Tovább »

Pénteki

Mindig ilyen napot szeretnék mint a mai: nem elég, hogy péntek van, még a nap is ragyog 🙂 ! Legszívesebben csak kint lennék, de ez csak délután valósulhat meg, addig bent takarítgatok 🙂 … Már tegnap óta olyan péntek érzetem van valahogy, amikor Tomával megyünk délután a játszóházba, az olyan kispénteki hangulat. Bár, amire elértünk… Tovább »

Hétköznapiságok

Ahogy mindenki intézményesült, vagyis Toma is az ovit koptatja hétfőtől 🙂 , egyből nehezen találom meg az időt, amikor ide írok… Nem mintha könnyebb lenne, ha itthon van Legkisebbünk, de akkor valahogy tervezhetőbb a dolog. Végre Toma megint jól érzi magát az oviban, minden nap új barátra tesz szert saját bevallása szerint 🙂 , még… Tovább »

Ilyen-olyan…

Hát kérem, volt egy kis adásszünet a Caféblogokon az elmúlt két napban, ugyanis technikai okokból nem voltak elérhetőek a felületek… Először csak meglepődtem, hogy jó másfél napig írtam (persze időhiány miatt részletekben) ezt a mostani bejegyzést, aztán amikor tegnap végre befejeztem, teljesen elérhetetlen lett minden 🙂 . Később viszont már estefelé, egy kicsit aggódva figyeltem… Tovább »

Itthoni napok

Azt hiszem ez a hét itthon fog telni, legalábbis Toma és így az én szempontomból is. Ugyanis Legkisebbünk átváltott szombat reggel olyan bödönszerű, ugató köhögéshez hasonlító valamire, ami tegnapra már sokkal inkább hurutos lett, láza már napok óta nincs, de hőemelkedése még igen (valahogy állandósulva, ami nem tetszik) és olyan kis bágyadtabb, mint szokott lenni. Újra… Tovább »

A múlt hétvégéről…

Ami azért egész jó volt, két betegség között 🙂 . Nem történtek nagy dolgok, de mindig történt valami, így sajnos vészesen gyorsan el is szaladt az egész. Kezdődött még a péntek délutáni sulis farsanggal, amire mentünk mindannyian, és addigra Legkisebbünk is felgyógyult. Közben hazaértek Beniék Angliából, így szombatra nem volt kérdés, hogy mit csinálunk 🙂… Tovább »

Mindenfélés

Nem is tudom, hogy vagyok mostanság, de azt gondoltam az ünnepek után majd egyből összeszedetten és terv szerint teszem a dolgom és egyből a konyha nagytakarításával kezdem szinte az évet, de abból a nagyon alapos, szortírozós, mindent lepucolós fajtából (mert ez kimaradt karácsony előtt, igaz, hogy csak ez, mert ahogy én szerettem volna megcsinálni, arra… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!