Családmorzsák

Hétvége, hétkezdet

Úgy látszik mostanában hajlamos vagyok a tömörítésre, és főleg hétvége után, kb. két hete nagyon hasonló bejegyzés címem volt 🙂 . Pedig annyira sűrű napjaink nem voltak, a szombat elment a sütés-főzéssel és ilyen házias dolgokkal. Mondjuk ennek célja volt, mert gondoltam én, hogy majd másnap jól elmegyünk egy kicsit barangolni egy picit, de ebből nem… Tovább »

Télies “hétkezdet”

A reggel szenzációja tagadhatatlanul a havas eső volt nálunk… Toma kiáltott fel először, hogy havazik 🙂 , és tényleg (vááá 🙂 ) ! Aztán elhúztuk a függönyt a terasz ajtónál és Legkisebbünk hosszasan szemlélte, a tényleg nem mindennapi időt. Hát, nekem meg az járt a fejemben, hogy milyen jó, hogy túl sok minden nem történt… Tovább »

Húsvét

Összegezve volt ebben a pár napban mindenféle dolog, ami széppé tesz egy ünnepet. Készülgettünk rá már napokkal korábban, de azért ki is mozdultunk, sütöttünk-főztünk és hétfőn hozzánk is jöttek, meg persze a fiúk is mentek locsolkodni. A péntek az külön programos nap volt, mi Tomával és Domi barátjáékkal a Póni Farmra mentünk, Apa és Máté… Tovább »

Szünetes

Fúúúú, nagyon élvezzük a suli és ovi nélküliséget:) ! Kicsit ráérősek vagyunk, én mondjuk takarítok, meg készítgetünk Tomával ezt-azt, Máté meg meccsre ment szerdán, csütörtökön itthon voltunk, tegnap meg pecázni mentek a Családfővel többed magukkal egész napra. Így pénteken Toma maradt velem, ezért a játszótéren összeszedett kis barátjával programot szerveztünk, a Póni Farmra mentünk, ami… Tovább »

Hétvége és hét eleje

Enyhén szólva elsodródtam, és nem is igazán itthoni teendőkkel, van itt mindenféle dolog mindig, amit meg meg akarok csinálni, az meg nem halad, sajnos… A hétvégénk úgy telt, ahogy sejthető volt, viszont lett cipője a fiúknak, Apuci jóvoltából, aki elment és vett nekik, közben meg telón átküldte a képeket, hogy miből válogathatnak 🙂 . Máté… Tovább »

Új barátos, pecás hétvége

A tervezettel ellentétben ezen a hétvégén se nem mostam ablakot, se nem kerteztem és egyéb fontos dolgokat sem végeztem el, nagyjából csak az aktuális ennivalók készültek el, ugyanis Toma társasági életét egyengettem 🙂 . Mostanában valahogy gyűjti a barátokat maga köré, és eddig mindig nagy szívfájdalmam volt, hogy itt a közvetlen környezetünkben nincs senki korban… Tovább »

Hétköznapiságok

Ahogy mindenki intézményesült, vagyis Toma is az ovit koptatja hétfőtől 🙂 , egyből nehezen találom meg az időt, amikor ide írok… Nem mintha könnyebb lenne, ha itthon van Legkisebbünk, de akkor valahogy tervezhetőbb a dolog. Végre Toma megint jól érzi magát az oviban, minden nap új barátra tesz szert saját bevallása szerint 🙂 , még… Tovább »

Gyermekvasút és Normafa játszótér

Azt hiszem mi nagy kisvasutasok vagyunk, vagyis egész pontosan nem mi, hanem a fiúk. Máténak is ez volt a kedvence kiskorában (most velünk sem jött 🙂 ), és Toma is nagyon szereti, mi meg a Családfővel megszerettük az egészet 🙂 , amikor ott vagyunk már olyan kellemes, ismerős érzés leng minket körül 🙂 … Most… Tovább »

Vásárlós hétvége

Szombaton a szépséges esős időnek köszönhetően, nem igazán vágytunk a szabadba, ezért aztán elmentünk vásárolni, ami a fiúkkal nem a legkedvencebb programunk 🙂 , de most kétségkívül szükséges volt 🙂 . Gyorsan összedobtam az ebédet és nekiindultunk, bár Máté végül itthon maradt, amit nem csodáltam, ő az aki menekül a boltok elől… Pedig neki is… Tovább »

Hétköznapi

Ilyen volt az elmúlt két napunk, bár unalmas az nem volt (mondjuk általában ez nem jellemző egyik napunkra sem 🙂 ). A csütörtök volt a mozgalmasabb, legalábbis nekem mindenképpen, mivel reggel a szerelőhöz ment a kocsim (már megint), aminek ismételten története van. Ugyanis múlt héten volt vizsgán Apuci jóvoltából és jól el is csodálkoztam, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!