Családmorzsák

Verdák 3 – a nagy kedvenc

Kétség nem fért hozzá, hogy az elsők között leszünk, akik megnézik 🙂 , ugyanis már az első és második rész is nagy kedvence volt Tomának (az első még annak idején Máténak is 🙂 ). Így olyan két hónapja, amikor feltűnt, hogy lesz folytatása a filmnek, várta Legkisebbünk a bemutatót, jó egy hete visszaszámolt rendületlenül. Péntek… Tovább »

Jövős-menős

Nem volt vészes ez a lótifutizás, de ezen a héten minden napra jutott valami apróság. Valahogy, amikor tanulni is kell Máténak (nekem meg néha vele), nincs ennyi idő mindenre, pedig tornára, játszóházi foglalkozásra akkor is járunk… Szerintem az gyorsított fel mindent, hogy mindig bejött valami más is a többi mellé, például szerdán bemutattuk a Delacato… Tovább »

Hétvégi zsongás

Talán végre kezdünk kibújni a csigaházunkból és visszatérünk lassacskán saját magunkhoz 🙂 . Legalábbis a hétvégén elkezdődött valami, mert ezen a télen kicsit kifordulva önmagunkból olyan téli álom félét aludtunk 🙂 , ugyanis mi ennél sokkal jövősebbek-menősebbek vagyunk, mint amit most produkáltunk. Jó, az is igaz, hogy nagyon belejátszottak a betegségek, meg egyéb macerák még… Tovább »

Parkerdős, mozis, pecás, nyárzáró hétvége

Ez most amolyan vissza a múltba írás, mert olyan réginek tűnik, de nem akartam, hogy feledésbe merüljön, meg különben is, legalább háromszor nekiálltam, hogy befejezem, de soha nem sikerült, úgyhogy most itt volt az ideje 🙂 . Tulajdonképpen a horgászat határozta meg az egész, most már majdnem három héttel ezelőtti hétvégét, ugyanis a Családfő és Máté… Tovább »

Moziban

Ilyen pocsék, esős időben igazán jó program, főleg ha adódik olyan film, amit mindenki élvez nálunk: a fiúk a 8 éves korkülönbséggel és még ráadásul én is 🙂 . A Kung Fu Panda 3. pont ilyen, nagyon szerettük mindannyian, sőt, azt hiszem az első igazán jó közös mozizásunk volt a tegnapi. Együtt először tavaly nyáron voltunk… Tovább »

Nagyfiús délelőtt

Hétfőn nevelés nélküli nap volt az iskolában, ami azt vonja maga után tavaly óta – amióta Toma óvodás – mindenképp, hogy Mátéval kettesben csinálunk valami neki tetsző programot 🙂 . Most a mozira esett a választásunk – mivel pecázni nem tudok, meccs meg nincs hétköznap 🙂 – amiről tavaly lemaradtunk, mert tavasszal délelőtt, főleg hétfőn… Tovább »

Moziztunk

Már hetekkel ezelőtt kinéztem magunknak a mozis Minyonokat, egyrészt – és ami a legjobb benne – azért, mert azon ritka filmek közé tartozik, ami mindkét fiúnak bejön, másrészt pedig Tománál sárga muksók-láz tombol éppen 🙂 … Akárhányszor megjelennek a tévében meg kell néznünk vele együtt őket, a Mekiből jó néhány minyont már begyűjtött a menühöz,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!