Családmorzsák

Balatonon – alsóörsi strand, Tihany

Kánikulában indultunk neki a Balatonnak és amikor leértünk Aligára, az elsők között az járt a fejünkben, hogy fürdenünk kell 🙂 ! A szálloda egy ősfás parkban terül el és több épületből áll, nyilván azért álltak rá a retro hangulatra, mert így nem kell annyit költeni csillivilli felújításra, de én most ezt egyáltalán nem bántam, sőt… Tovább »

Megjöttünk

Nagyon jól éreztük magunkat ebben az egy hétben, azt hiszem elmondható, hogy az utóbbi évek legjobb nyaralása volt ez a mostani 🙂 ! Sokat fürödtünk a Balcsiban, vízibicikliztünk, kirándultunk többször, hajóztunk, boboztunk, sok rejtvényt megfejtettünk, társasoztunk, a fiúk flippereztek 🙂 , én meg addig és azon kívül is rengeteget olvastam végre 🙂 …  Volt kánikulánk,… Tovább »

Rövidek, nem túl röviden…

Ha valaki azt hinné, hogy mi az utóbbi években “normálisan” megyünk nyaralni, akkor csak szólok, hogy ez egyáltalán nem így van 🙂 … Tavaly is volt mindenféle bonyodalom már a szervezésnél, meg az elindulásnál és még amikor ott voltunk akkor is akadtak dolgok. Eleve nehéz ügy Apuciból épkézláb időpontot kiimádkozni, hogy mikor is lenne jó… Tovább »

Röviden

Állandóan elsodornak az események, pedig annyi mindenről akartam írni (köztük a gyereknapról is, ami végül nagyon jól sikerült és erről majd fogok is), de most már csak az marad, ami éppen az eszembe  jut 🙂 . A legfontosabb, hogy Máténak megvolt a föci vizsgája tegnap, négyest kapott, ami szuper jónak számít ennél a tanárnőnél, most… Tovább »

Siófoki nyaralás

Ami talán a legrövidebb volt az eddigi összes között, elméletileg 5 napra mentünk, de az utazást és a majd elmesélt egyebeket leszámítva 🙂 , 3 napot töltöttünk Siófokon. Az viszont tényleg szuper volt, unatkozni sem maradt időnk (na jó, ez csak amolyan fekete humor volt 🙂 ), főleg annak fényében, ahogy indultunk… Na azért, azt… Tovább »

Hazaértünk

Még tegnap este megérkeztünk, ahogy már borítékolható volt, nem tudtunk végig maradni a Balatonon, a Családfő tegnapi munkaügye miatt (ami gyorsabban lerendeződött, mint képzeltük, mára mára nyoma sem maradt…). Összegezve rövid nyaralásunkat jó volt, sűrű és velős, és nem volt mentes az izgalmaktól sem. Hazaérni is jó volt a tiszta lakásba, amit – meglepve tapasztaltunk… Tovább »

Nyaralás előtt

Semmire sem volt időm hétvégén, mert mindenfélével foglalkoztam, csak a készülődéssel nem 🙂 . Hajráztam rendesen, mert be akartam fejezni, amit elterveztem a benti-kinti elmaradásokkal kapcsolatban. Azt nem mondom, hogy sikerült minden, de a java része igen, így majdnem elégedett vagyok. Most olyan szép rend és tisztaság van, hogy komolyan kedvem lenne itthon maradni 🙂… Tovább »

Teljes létszámban

Hazaérkezett tegnap végre Máté is Veszprémből, tényleg nagyon várta már mindenki itthon… Ilyen hosszú ideig még egyszer sem volt távol tőlünk, 12 napig maradt Kati mamáéknál. Olyan kiürült volt a ház valahogy egész idő alatt, pedig mi sem unatkoztunk azt kell, hogy mondjam 🙂 , de nagyon csendes, nyugisabb volt minden, nagyon idegen volt valahogy ez… Tovább »

Máté nyaral

Tegnap délután utazott el Veszprémbe, megint önállóan (ragaszkodott hozzá 🙂 ) ment busszal. Egy késő délutáni járatot választottunk, tekintettel a hőségre is. Amikor kikanyarodott a busz vele, azért elgondolkodtam, hogy két éve ez még elképzelhetetlen lett volna, hogy egyedül buszozik, tavaly újdonság volt, most meg már megszokottá vált… A szívem azért ilyenkor mindig egy picit összeszorul,… Tovább »

Balatonon – vízicsúszda, vonatozás, bobozás

Azért elosztottuk két napra ezt a pár dolgot szerencsére 🙂 . Szerdán unokatesómmal és Istivel beszéltünk meg egy közös strandolást Alsóörsön, már csak azért is, mert ők is azt a strandot szeretik a környéken. Az ő családjukból ők ketten voltak azon a héten mobilok, ráadásul csak aznap értek rá, mert két napra elutaztak a kint… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!