Családmorzsák

Jó idős

A tegnapi napsütéses, meleg tavasz elvarázsolt minket Tomával 🙂 ! Egyszerűen gyönyörű idő volt, természetesen kint voltunk sokáig, a megfázásnak csak jót tett a dolog. A végére pedig szó szerint melegünk lett, túlöltöztünk minden bizonnyal, úgyhogy lekerültek a felsők és mindenféle, sokan voltak kint a Duna-parton, még Jutka néniékkel is találkoztunk, meg bevártuk megint Mátét, aki… Tovább »

Vásárlós hétvége

Szombaton a szépséges esős időnek köszönhetően, nem igazán vágytunk a szabadba, ezért aztán elmentünk vásárolni, ami a fiúkkal nem a legkedvencebb programunk 🙂 , de most kétségkívül szükséges volt 🙂 . Gyorsan összedobtam az ebédet és nekiindultunk, bár Máté végül itthon maradt, amit nem csodáltam, ő az aki menekül a boltok elől… Pedig neki is… Tovább »

Papírforma

Jól gyanítottam, ha nem is teljes, de kezdődő hörgőgyulladása van Tomának. Nálunk járt tegnap a doktornénink és jó kis vizsgálódás után közölte Legkisebbünkkel, hogy lassan már nem fogják megismerni az oviban, mert az újabb bajának köszönhetően ezen a héten is itthon marad 🙂 … Na, nem mintha annyira megviselte volna ez a hír Tomát, ezután… Tovább »

Itthoni napok

Azt hiszem ez a hét itthon fog telni, legalábbis Toma és így az én szempontomból is. Ugyanis Legkisebbünk átváltott szombat reggel olyan bödönszerű, ugató köhögéshez hasonlító valamire, ami tegnapra már sokkal inkább hurutos lett, láza már napok óta nincs, de hőemelkedése még igen (valahogy állandósulva, ami nem tetszik) és olyan kis bágyadtabb, mint szokott lenni. Újra… Tovább »

Tanulószoba

Amíg főztem az ebédet, Máté írta az olvasónaplót, Toma pedig szintén “tanulni” akart 🙂 . Üres lapokat vonalazott meg és írni szeretett volna rá, így Máté megmutatta, hogy kell a és o betűt írni, sőt, még gyakoroltak egy kicsit, a cél, hogy egyszer eljutnak a Tomáig, persze leírva 🙂 : Annyira lelkes volt a tanítvány,… Tovább »

Heti

Ez a hetünk betegesen telt, legalábbis ami Mátét illeti. Valami hasfájós nyavalyát szedett össze, első két nap azt hittük, hogy valami más probléma van, mert gyomorsavra utaló tüneteket mondott és produkált, a doktor néni sem tudta eldönteni, hogy merre hajlik a dolog, de mivel nem volt ijesztő, sem súlyos, azt javasolta, hogy várjunk, ha egy… Tovább »

Kicsit eltűntem…

…legalábbis magamhoz képest, és lehet, hogy hétvégén sem lesz úgy írni időm, ahogy én szeretném (ha csak nem éjszaka, de mostanában az is nehezen megy, ugyanis elalszom 🙂 )… Viszont olyan jól esett, hogy hárman is írtak nekem kedves blogtársak 🙂 , és kicsit el is szégyelltem magam, mert az utóbbi pár napban én sem… Tovább »

Röviden

A legjobb hír nálunk erre a hétre, hogy a Családfőnek negatív lett a CT lelete 🙂 ! Ezek szerint sima hörgőgyulladása van, ennyire még soha nem örültünk ilyesminek 🙂 … Ebből még nem gyógyult meg teljesen, de most már csak napok kérdése a dolog. Tegnap újra “kirándultunk” a Jászai Mari térre 🙂 – ezúttal a… Tovább »

Szünet után

Nem is tudom, hol kezdjem vagy folytassam a gondolataimat, mert azok vannak bőven, csak az elmúlt napokban leírni sem volt időm ezeket, meg valahogy nem is mindig jöttek úgy a szavak, mert kavarogtak az érzések bennem… Először is mindenki elkezdte az ovit és az iskolát hétfőn, ami azért az elmúlt időszakot tekintve nagy szó nálunk… Tovább »

Beteges, hétvégés

És megint ugyanaz a gyerek beteg, mégpedig Máté! Pedig a hétvégén olyan jól alakult minden, teljesen biztos volt, hogy ma lesz iskola is, aztán jött az este meg a görcsös hasfájás, ami egész éjjel kitartott, hajnal 4-ig voltam fent vele, utána aludtunk egy keveset, Máté még most is fönt alszik a szobájában. Azért ennek a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!