Családmorzsák

Státusz vizsgálat egy kis tanösvénnyel

Még csütörtökön, a legnagyobb kánikulában jutottunk el a védőnőhöz, a szokásos évenként esedékes vizsgálatra (milyen érdekes, hogy mindig bődült melegben járunk nála, eddig még soha nem volt hűvösebb idő, esőt meg véletlenül sem láttunk arrafelé 🙂 ). Pont a vízilabda meccs utáni reggelen Toma nem volt éppen a legfittebb 🙂 , jó későn kelt fel… Tovább »

Két keréken

Toma nagyon boldog a kétkerekű élettől 🙂 , azóta is folyamatosan így bicózik a kertben, irtó aranyos. Kedden egyébként is voltak történések, ezen kívül is a kertben… Lulu cica – annak ellenére, hogy minden leeső dologból beeszik, értem itt ezalatt, hogy Toma a teraszon eszegetett egy Dörmit, aminek először a morzsáit, majd Legkisebbünk által adogatott… Tovább »

Itthon

Még mindig jó itthon lenni, néha arra gondolok túl jó 🙂 , most nagyon élvezzük! Főleg a kertben vagyunk, mert állandó rendbe tenni és gazolni való akad, de jó, hogy csak úgy néha kimegyünk a Duna-partra, ha nem is maradunk sokáig, akkor is naponta többször megtesszük ezt a kis utat 🙂 . Máté sokáig alszik… Tovább »

Kis kirándulós

Ha a múlt hetünk a mindenfelé közlekedős, múzeumok hete volt, akkor ez a mostani amolyan környéken barangolósra sikeredett. Aznap, amikor hazajött Máté Veszprémből estefelé, mi Tomával délután vásárolni mentünk. Mindenfélét vettünk, még azt is amit nem akartunk 🙂 , ugyanis tankolni is kellett és ahogy a pénztárhoz vonultunk fizetni, Verdás 3-as kisautók figyeltek minket a pultnál,… Tovább »

Piknik

Régi vágya volt Tomának, hogy piknikezzünk:) . Hogy honnan jött neki az ötlet, azt nem tudom, de abba biztos vagyok, hogy télen, még a leghidegebb időben is piknikezni akart menni 🙂 … Majd elmúlt a tavasz is, de még mindig nem piknikeztünk, most nyáron aztán egyre sűrűbben lett emlegetve Toma részéről a dolog. Mivel kedden… Tovább »

Postamúzeum, Benczúr-kert, Apa munkahelye

Ez még a pénteki napunk volt, ráadásul az egész hét után kicsit megfáradtak voltunk. Eredetileg Apa munkahelyére igyekeztünk aznap, ami már egy ideje Toma kívánságlistáján szerepel, de náluk verseny volt azon a pénteken, évente egyszer szokott lenni ilyen házi kupa megrendezve, úgyhogy a délután 2 óra, amikor egy sima munkanap mentünk volna pénteken, az átcsúszott… Tovább »

Úton hazafelé…

…már busszal jöttünk, pedig kocsival indultunk… Úgy látszik mégis túlzó volt a szerelőnknek az a megállapítása, hogy Budapesten nyugodtan mehetek az autóval holnapig, amikor is megy hozzá szerelésre Piki (mármint a kocsi 🙂 ). Pedig nem mentem messzire egész múlt héten sem, éreztem én, hogy az nem biztos, hogy jól végződne 🙂 , ezért csakis… Tovább »

Strand és mozi

Persze nem egy nap alatt volt, hanem pont egymás után 🙂  . Egyébként mi úgy strandolunk, hogy amikor eltervezzük az egyik kis barát Dominik anyukájával, hogy megyünk, előző este (még szerencsére) kiderül a FB-on, hogy ahová mennénk, ott az egyik olyan medence, amiben sokszor pancsolunk, az le van zárva, a kicsi már nem elég Tomának, így… Tovább »

Közlekedős nap: hajóval a hadihajóra

Mostanában kifejezetten örülök, ha itthon vagyunk, mert minden napra jut valami jövős-menős program, szóval nem, hogy nem unatkozunk, lassan az a ritka, hogy itthon vagyunk (ennyit a nyári ráérősségről 🙂 …). Arról nem is szólva, hogy komolyan kezdek aggódni a ház tisztasági állapota miatt 🙂 , mert egy normális takarításra nem jutott úgy igazán idő, pedig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!