Családmorzsák

Mozgalmas hétfő

A tegnapi nap olyan jövős-menősre sikeredett, sok mindennel megtűzdelve. Ott kezdődött, hogy reggel miután bevittem Tomát az oviba, elmentem bevásárolni magamnak 🙂 (jó érzés volt, meg kell hagyni 🙂 ). Ilyenkor tavasz végén menetrendszerűen rám jön ez a dolog és, hogy utána gondolva tudom az is benne van, hogy másfél hét múlva Legkisebbünk megkezdi a… Tovább »

Heti

Annyi minden történik naponta – szerencsére nem nagy horderejű dolgok – hogy valahogy az a nézetem kezd megerősödni, hogy itthonról nagyon nehéz blogot írni 🙂 … Mert ugye minden fontosabb általában, legyen az egy virágültetés, főzés, meseolvasás, vásárlás, takarítás vagy bármi, aztán amire odaérnék, hogy akkor írok is arról, amiről szerettem volna, egyszer  csak ráébredek,… Tovább »

Napi jók

A tegnapi az tényleg remek nap volt, tele apró-cseprő jóval 🙂 !Már ott kezdődött, hogy ragyogott a nap egész délelőtt, főztünk is, kerteztünk is, de ami igazán megdobta a kedvemet az elsőnek az volt, hogy Toma életében először, jól belakmározott ebédre a krumplistésztából 🙂 ! Mondhatjuk, hogy ez nagyon nagy szó, mert az ebéd nem… Tovább »

Vásárlós hétvége

Szombaton a szépséges esős időnek köszönhetően, nem igazán vágytunk a szabadba, ezért aztán elmentünk vásárolni, ami a fiúkkal nem a legkedvencebb programunk 🙂 , de most kétségkívül szükséges volt 🙂 . Gyorsan összedobtam az ebédet és nekiindultunk, bár Máté végül itthon maradt, amit nem csodáltam, ő az aki menekül a boltok elől… Pedig neki is… Tovább »

Hétköznapi

Ilyen volt az elmúlt két napunk, bár unalmas az nem volt (mondjuk általában ez nem jellemző egyik napunkra sem 🙂 ). A csütörtök volt a mozgalmasabb, legalábbis nekem mindenképpen, mivel reggel a szerelőhöz ment a kocsim (már megint), aminek ismételten története van. Ugyanis múlt héten volt vizsgán Apuci jóvoltából és jól el is csodálkoztam, hogy… Tovább »

Hétköznapi hétvége

Ilyen volt ez a mostani, amolyan mindennapi, minden értelemben… Ennek ellenére vagy pont ezért, nem volt időm ide jönni, ami mostanában teljesen megszokott kezd lenni, de nem csak hétvégén… Pedig hat gyereket sem nevelünk, meg elsősorban itthon vagyok ugye, de akkor is egyre kevesebb az időm mindenre, de ilyesmire meg főleg! Az is igaz, hogy… Tovább »

Hangolódva

Tegnap hirtelen ötlettől vezérelve bementünk Tomával az oviba délelőtt, amikor kint volt a csoport az udvaron. Persze részemről volt ebben egy kis terelgető jelleg is, tekintettel a hétfői ovikezdésre 🙂 , utána még úgyis mentünk egy rövid vásárlásra. Háááát… Mint ahogy vártam is, annyira Toma azért nem volt lelkes, itthon végiggondolva, szerintem neki most az… Tovább »

Piac és vizes játszótér

Meg fodrász, tehetném hozzá a címhez és mindez fordított sorrendben 🙂 . Csütörtökre ugyanis bejelentkeztem a fodrászomhoz, mint kiderült az utolsó pillanatban, mert pénteken elutazott két hétre, amit már nagyon nehezen bírtam volna ki a hajammal. Már a reggelünk is jól indult, mert 9-re mentem, ugye Tomával, mivel Máté csak délután jött haza Veszprémből, ehhez… Tovább »

Csütörtöki jövős-menős

Visszavittük az elmaradt könyvünket a messzi könyvtárba, és sikerült úgy eljönni onnan, hogy semmit nem vettünk ki (huhh). Gondoltam legyen valami jó is abban a közlekedésben, ezért elautóztunk a Közvágóhíd végállomásnál lévő Obi-hoz, leraktuk a kocsit – amire mondjuk parkolóhelyet találtam leizzadtam, tele volt az egész, ilyet nem láttam, több kört kellett mennem, amire lett… Tovább »

Vásárlós péntek

Tegnap a napunk nagy részében vásároltunk, én és a fiúk, ami azért az avatott fülnek első hallásra is meglepőnek tűnik, mivel főleg Máté, rendszerint menekül az ilyesmi elől 🙂 . Az volt a szerencse, hogy nem ruhaneműt vagy hasonlót vettünk, hanem Apának segítettünk be, ugyanis ma horgászversenyt rendez saját szervezésben több informatikai cégnek és szegény… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!