Családmorzsák

Napi jók

A tegnapi az tényleg remek nap volt, tele apró-cseprő jóval 🙂 !Már ott kezdődött, hogy ragyogott a nap egész délelőtt, főztünk is, kerteztünk is, de ami igazán megdobta a kedvemet az elsőnek az volt, hogy Toma életében először, jól belakmározott ebédre a krumplistésztából 🙂 ! Mondhatjuk, hogy ez nagyon nagy szó, mert az ebéd nem… Tovább »

Vásárlós hétvége

Szombaton a szépséges esős időnek köszönhetően, nem igazán vágytunk a szabadba, ezért aztán elmentünk vásárolni, ami a fiúkkal nem a legkedvencebb programunk 🙂 , de most kétségkívül szükséges volt 🙂 . Gyorsan összedobtam az ebédet és nekiindultunk, bár Máté végül itthon maradt, amit nem csodáltam, ő az aki menekül a boltok elől… Pedig neki is… Tovább »

Hétköznapi

Ilyen volt az elmúlt két napunk, bár unalmas az nem volt (mondjuk általában ez nem jellemző egyik napunkra sem 🙂 ). A csütörtök volt a mozgalmasabb, legalábbis nekem mindenképpen, mivel reggel a szerelőhöz ment a kocsim (már megint), aminek ismételten története van. Ugyanis múlt héten volt vizsgán Apuci jóvoltából és jól el is csodálkoztam, hogy… Tovább »

Hétköznapi hétvége

Ilyen volt ez a mostani, amolyan mindennapi, minden értelemben… Ennek ellenére vagy pont ezért, nem volt időm ide jönni, ami mostanában teljesen megszokott kezd lenni, de nem csak hétvégén… Pedig hat gyereket sem nevelünk, meg elsősorban itthon vagyok ugye, de akkor is egyre kevesebb az időm mindenre, de ilyesmire meg főleg! Az is igaz, hogy… Tovább »

Hangolódva

Tegnap hirtelen ötlettől vezérelve bementünk Tomával az oviba délelőtt, amikor kint volt a csoport az udvaron. Persze részemről volt ebben egy kis terelgető jelleg is, tekintettel a hétfői ovikezdésre 🙂 , utána még úgyis mentünk egy rövid vásárlásra. Háááát… Mint ahogy vártam is, annyira Toma azért nem volt lelkes, itthon végiggondolva, szerintem neki most az… Tovább »

Piac és vizes játszótér

Meg fodrász, tehetném hozzá a címhez és mindez fordított sorrendben 🙂 . Csütörtökre ugyanis bejelentkeztem a fodrászomhoz, mint kiderült az utolsó pillanatban, mert pénteken elutazott két hétre, amit már nagyon nehezen bírtam volna ki a hajammal. Már a reggelünk is jól indult, mert 9-re mentem, ugye Tomával, mivel Máté csak délután jött haza Veszprémből, ehhez… Tovább »

Csütörtöki jövős-menős

Visszavittük az elmaradt könyvünket a messzi könyvtárba, és sikerült úgy eljönni onnan, hogy semmit nem vettünk ki (huhh). Gondoltam legyen valami jó is abban a közlekedésben, ezért elautóztunk a Közvágóhíd végállomásnál lévő Obi-hoz, leraktuk a kocsit – amire mondjuk parkolóhelyet találtam leizzadtam, tele volt az egész, ilyet nem láttam, több kört kellett mennem, amire lett… Tovább »

Vásárlós péntek

Tegnap a napunk nagy részében vásároltunk, én és a fiúk, ami azért az avatott fülnek első hallásra is meglepőnek tűnik, mivel főleg Máté, rendszerint menekül az ilyesmi elől 🙂 . Az volt a szerencse, hogy nem ruhaneműt vagy hasonlót vettünk, hanem Apának segítettünk be, ugyanis ma horgászversenyt rendez saját szervezésben több informatikai cégnek és szegény… Tovább »

Extra program

Nagyszerű volt a hétvégénk, annyira jól éreztük magunkat, hogy ha lehetett volna, még pár napot ráhúzunk… De sajnos több oka is volt, hogy ez nem így lett, a legfontosabb ebből, hogy tegnap délutántól már másnak volt kiadva a ház, na meg Apucinak is ezen a héten sok munkája van… Viszont én nagyon feltöltődtem, varázslatos egy… Tovább »

Hétvégi pillanatok

Szombatra kifejezetten örültem, hogy nem ígérkeztünk el sehová, ugyanis az egyik barátnőmmel, aki nem mellesleg Máté osztálytársának/barátjának az anyukája, kósza gondolataként felvetődött, hogy együtt csinálhatnánk valamit. Viszont ők inkább valami fürdőbe vágytak, nekünk pedig ugye ez Toma miatt szóba sem jöhetett, így abban maradtunk, hogy majd hívjuk egymást, ha van jobb ötletünk 🙂 . Jobb… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!