Épp az utolsó utáni pillanatban, de azért leírtam… Vannak benne ismétlődések nem mondom, de ezek a napok, amelyeken ezek előfordulnak mindig sűrűek, másrészt pedig vannak, amik kedvencek. Ilyen Máténál a tojásleves, Tománál pedig a húsleves, amik nem csak egymás utáni napokon, de van amikor hetenként is szerepelnek, szóval lehetnék fantáziadúsabb, de az nem éri meg 🙂 … Mostanában pedig igyekszem a minimális időt szánni a főzésre és ahogy megyünk előre a szünetben ez még inkább így lesz gondolom, mivel iszonyú sok idő elmegy vele, amit én is sajnálok (a végén még rendelni fogok 🙂 ). Szóval ezek nem életem ételkompozíciói 🙂 , de ez van, főleg azért posztolom ki őket, mert csak itt a blogban állítom össze a menüsort, onnan meg ez már csak egy kattintás 🙂 … Arról nem is szólva, hogy elképzeltem milyen jó lesz majd évek múlva visszanézni, hogy miket ettünk sokszor mostanában, mert ha visszagondolok Máté kiskorára, ott is voltak olyasmik, amiket már rég elhagytunk vagy ritkán készül, mint például a császármorzsa… Szóval azért a menünket nézzétek ilyen szemmel 🙂 …
Hétfő: maradék az előző napról
Kedd: Tarhonyás hús
Szerda: maradék tarhonyás husi az előző napról
Csütörtök: Tojásleves, Grízes tészta
Péntek: Tojásleves, Spenót csibefalatokkal
Szombat: Húsleves, Túrógombóc
Vasárnap: Húsleves, Sült csirke krumplipürével