Maradtunk jó szokásunknál, hogy többször elmaradnak kisebb-nagyobb ételek a menünkből, mert valahogy úgy hozza az élet 🙂 . Úgyhogy lehet, hogy a vaníliás-diós guba már igencsak ismerősen cseng az ételek között, pedig egyszer sem készítettem el, már igen régóta… A főzés terén pedig igyekszem nem megerőltetni magam, mivel mindig valami fontos takarítani, pakolni valóm van vagy éppen kanapé huzatmosáson – de inkább az utána következő vasaláson- töröm a fejemet (egyelőre csak töröm, előbb inkább a játszószoba rendbetétele lesz a befutó 🙂 ), azt meg még magam sem hiszem el, de a kertben nem csináltam semmit, pedig biz’ Isten nagyon szeretnék már! Ez a hét különben is – ha minden jól megy – mozgalmas lesz, elsősorban Tomának, szóval erre a hétre letettem az új ízek kipróbálásáról és mindenféle gourmet dologról 🙂 (és gyanítom, hogy ez jövő héten sem lesz másként 🙂 ), maradtam a régi, bevált, jól megszokott ízeknél 🙂 …
Hétfő: vasárnapi maradék
Kedd: krumplifőzelék pörkölt maradékkal
Szerda: fagyasztós étel
Csütörtök: brokkolikrémleves, mákos nudli
Péntek: maradék brokkolikrémleves, lángos
Szombat: húsleves, vaníliás-diós guba (ami már többször elmaradt)
Vasárnap: húsleves, cserépedényes csirke körettel