Családmorzsák

Magyarország leves

Ez volt a mai ebédünk, mégpedig Toma kérésre, aki a héten ezt a levest ette az oviban és nagyon megszerette 🙂 (pedig itthon is többször készült, de nem volt a fogára való). A Magyarország levest szerintem mindenki ismeri, pörkölt alapot kell hozzá készíteni, belerakni a kockára vágott husit, leveszöldséget, krumplit, piros színű és Legkisebbünk szerint ez a neve 🙂 . Gyanítom, hogy Toma félreérthetett valamit az oviban, talán azt hallotta, hogy magyaros leves, de ez nálunk most egy ideig szerintem ezen a néven szerepel majd, azt hiszem 🙂 …

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Dettó így vagyok én is 🙂 , ritkán csinálok, mondjuk ebben az is benne volt eddig, hogy Toma nem igazán díjazta, de elcsodálkoztunk most is mindannyian, hogy miért nem ettünk eddig sűrűbben… 🙂 ? Mindenki falta 🙂 …

  2. Erika Vatai says:

    Gulyás, igen. 🙂 Nyami! 🙂
    Érdekes egyébként, mert ritkán főzök gulyást vagy gulyáslevest. Amikor mégis, akkor mindig elhatározom, hogy sűrűbben fogok. 🙂

  3. Nem egészen, igazi gulyás, hússal 🙂 , de tényleg annyira édes, ahogy mondja 🙂 , úgyhogy nálunk a gulyásleves, már ezen a néven fut 🙂 …

  4. Monika HB says:

    🙂 Hamisgulyás:) De cuki, Magyarország leves:)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!